Wie zijn wij?

Welkom bij JouwDiëtist! Zoals de naam al aangeeft, zijn wij een team van kwaliteitsgeregistreerde diëtisten, die klaar staan voor jou.

Waarom een diëtist?

Een diëtist is dé expert op het gebied van voeding en gezondheid. Een diëtist heeft een HBO diploma in voeding en diëtetiek en mag alleen de titel diëtist gebruiken als zij deze studie volledig heeft afgerond. De diëtist is geschoold om niet alleen gezonde mensen voedingsadviezen te geven maar ook om medische redenen zoals: diabetes, te hoge bloeddruk, hoog cholesterol, allergieën, maag- darm problemen enzovoort.

Waarom onze diëtisten?

Onze diëtisten hebben gemiddeld 9 jaar werkervaring en zij zijn allemaal kwaliteitsgeregistreed in het kwaliteitsregister van paramedici. Dit betekent dat onze diëtisten veel praktijk ervaring hebben, nascholing volgen en dat zij op de hoogte zijn van de laatste trends, onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van voeding.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door alle hypes in de media is het soms moeilijk om te weten wat je het beste kunt eten. Hetzelfde geldt voor je gezin. Eet ik wel gezond? Wat is gezonde voeding? Wat werkt voor mij (of mijn gezin)? Met deze vragen kunnen wij je snel helpen met een concreet en praktisch advies. Kamp je met overgewicht en wil je afvallen? Jouw diëtist zal samen met jouw kleine, gemakkelijke aanpassingen in je eetgewoontes adviseren. Zo kom je een heel eind en voel je je ook fitter.

Heb je een andere voedingsgerelateerde vraag? Maak een telefonische- of Skype afspraak en stel je vraag.

Samenwerking met SamenGezond

Wij werken samen met SamenGezond. Wil je een voedingscheck of een voedingsconsult tegen een aantrekkelijk prijs? Meld je aan bij SamenGezond

Bestel een voedingscheck Bestel een voedingsconsult

Meer informatie of vragen?

Stuur een email naar admin@jouwdietist.com.

Ben je al geregistreerd?

Log in